Hoera!

In 1990 werd op deze datum de asteroïde Eureka ontdekt!
Om deze vindingrijkheid te vieren heb ik Dodo Drama, de video die Sandra en ik alweer vorig jaar bij WORM hebben gemaakt voor het eerst online gezet.

Veel kijkplezier!

Wie weet komt de muziek later dit jaar nog op een nieuw plaatje terecht.
Vanaf volgende week donderdag ga ik namelijk ook weer een paar optredens spelen, met nieuwe liedjes, een ietwat ander instrumentarium en frisse moed, bijgestaan door de altijd illustere Arie van Vliet en mijn broer, Ruud.

Dit zijn ze:

* 26 juni, donderdag – We debuteren met onze nieuwe show bij Rotown tijdens de Pre-Party van het Eendrachtsfestival. Sterker nog, we hebben de eer de dag te openen om 20.00!

* 29 juni, zondag – Op deze dag spelen we tijdens de finissage van de Piet Zwart eindshow bij TENT waar ik niet geheel ontoevallig ook exposeer met VHS knipsels.

* 5 juli, zaterdag – Tijdens Hoe Maakt U Het?, de uitgebreide variant van de maandelijkse Rotterdamse Oogst markten mogen wij in de middag op het noordplein aan het werk!

* 17 juli, donderdag – Tenslotte spelen we tijdens het daadwerkelijke Eendrachtsfestival nog een keertje bij Rotown. Dat belooft wat!

Dat wordt me wat!!!

Tot gauw,

Niek, vrijdag 20 juni 2014*