Goedendag,

U leest nu een minder vrolijke Yoshimi! nieuwsflits tussen de andere berichten door…
Het zou kunnen dat u gisteren op de voorpagina van de Volkskrant deze foto heeft gezien:
 

De vriendelijke jongen die daar op de brancard ligt, heet Arie van Vliet en is de bassist/ violist van de Yoshimi! live band, alsook de frontman van Boring Pop. Afgelopen donderdag heeft hij bij zijn bezoek aan Pukkelpop een schedelbasisfractuur opgelopen tijdens alle stormachtige gebeurtenissen aldaar. Op het moment ligt hij op de IC van Leuven, gelukkig buiten levensgevaar. Arie is ook alweer aanspreekbaar, maar erg moe en maakt volgens zijn broer Kees als vanouds slechte grappen. U kunt de laatste verwikkelingen betreffende de zaak Arie bijhouden via deze site. We hopen allemaal uiteraard heel erg dat hij snel weer op de been is. Aangezien hij vandaag jarig is zou dat een mooi cadeau zijn!

Wat dit voor invloed heeft op de aankomende Yoshimi! optredens is nog niet geheel duidelijk. Voorlopig zal Tijmen Riedé, die al eerder meespeelde! tijdens de Yoshimi! ‘Supershows’ bij de Kunstvlaai, invallen voor Arie.

U kunt ons in deze bezetting al zien spelen op de volgende data:

  • Zaterdag, 3 september 2011 – Een zaterdagavondoptreden bij De Pleinbioscoop te Rotterdam tussen 19.00 en 21.00 voor de filmInception.
  • Zaterdag, 24 september 2011 – Een kunstig optreden tijdens deNijmeegse Kunstnacht tussen 20.00 en 24.00 op een nader bekend te worden locatie (een galerie uiteraard).

Overigens is Arie ook degene die bezig was met het in elkaar knutselen van de nieuwe Yoshimi! site, dus de ontwikkeling van deze staat vooralsnog op een laag pitje. Meer Yoshimi! nieuws, waaronder informatie over de releasedatum, pre-releaseparty, tour, try-outs, albumpresentatie, nieuwe single, video en remixes volgt bijzonder spoedig!

Mocht u Arie een hart onder de riem willen steken of hem simpelweg feliciteren met zijn verjaardag, dan kan dat natuurlijk via de eerder genoemde website. :)

Bedankt voor het lezen en tot gauw,

Niek, 20 augustus 2011