Dag geliefde lezers,

Welkom op de spiksplinternieuwe, hyperoverzichtelijke en multifunctionele nieuwe Yoshimi site! Wat denkt u er zo op het eerste oog van? Best sjiek toch?
 

Ik kan nu mijn tekst in het midden zetten als ik wil. Net als de plaatjes:

Maar dat ga ik niet al te vaak doen, anders wordt het geheel zo chaotisch. U zult ook gauw ontdekken dat er een paar andere dingetjes zijn aangepast op de site… Er is bijvoorbeeld eindelijk geen myspace knop meer! Ook de oude pics en stuff knoppen zijn verdwenen, zodat ik mij niet meer te buiten kan gaan aan al te veel irrelevante onzinnigheden. Hulde aan Arie, mijn geprezen bandlid en Web Designer! En alle eer aan de oude site die na 4 jaar trouwe dienst rustig op pensioen gaat. Bedankt voor alle jaren!

U kan zich misschien nog wel herinneren dat het een tijdje niet zo goed ging met Arie na Pukkelpop, maar inmiddels is hij weer volledig functioneel (voor zover hij dat ooit was) en terug in de oefenruimte! Bij de volgende shows is hij er weer bij. Deze nieuwe shows kunt u vanaf nu aan de zijkant van de pagina zien in een speciaal vakje, maar er staan er nog meer met de bijzonderheden erbij onder ‘shows’. Zo zijn er inmiddels ook shows bevestigd bij Podium Willie en Festival Canapé. Ook de officiële albumpresentatie bij WORM heeft nu de solide datum van 12 januari gekregen. Wat wil een mens nog meer?

Een overzichtelijke site dus, heerlijk en geweldig, maar we zijn er nog niet! Het album is zelfs nog niet uit tot 29 november… Nog meer dan een maand te gaan! Eerder heeft u al voorproefjes kunnen horen van Het simpele lied en Zoete troep. De volgende smaakmaker wordt Confetti. Op het ogenblik ben ik een video hiervoor aan het monteren, dus nog even geduld! Intussen kunt u genieten van deze korte teaser:

 

Niets verhullend!

Ik heb overigens ook een interview gegeven aangaande het album en tal van andere zaken aan Boemklap. De titel van het stukje is In gesprek met de meest verwarrende muzikant van NL: Yoshimi. U kunt dit interview hier nalezen, volgens mij is het wel de moeite waard!

Verder zijn de cassettes binnen, het bewijs:

Een kleine nieuwigheid die tenslotte ook niet onvermeld mag blijven is dat wij voor de aankomende Sowieso toer in 2012 een tijdelijke boeker hebben aangesteld, namelijk de enige echte Robin Huisman. Om hem te bereiken kunt u een mailtje sturen naar: bookings@yoshiminotaband.com of een telefoontje plegen aan 0031 (0)6 33688534.

O, en voor ik het vergeet! Vanaf nu kunt u een pre-order van Sowieso op cassette en cd plaatsen via de webshop. Vlugge vogels, in de spreekwoordelijke zin, krijgen een kleine present bij hun bestelling, dus het is zeker een aanrader!

‘Last but not least’ zoals ze dat in Engeland zeggen, moet ik er nog even op wijzen dat er een liedje van mij staat op de onwaarschijnlijk getitelde Back to Backwards compilatie met achterstevoren afgespeelde liedjes. Voor degenen die meer dan drie en een half uur muziek achter elkaar luisteren te veel vinden heb ik het liedje ook nog even geupload:

Yoshimi! – Ejselfaloc by Yoshimi!

En als bonustrack, de versie van voor naar achter… Of de achterstevoren versie van de versie die achterstevoren hoort:

Yoshimi! – Colaflesje by Yoshimi!

Deze site bevalt me wel… U ook?
Ik verwacht de volgende Yoshimi update alweer binnen een week of twee voor u voorradig te hebben.

 

Mis het niet! Het komt er allemaal aan! ;)

Niek, vrijdag 20 oktober 2011