Hallo daar en een goedendag,

Het is alweer tijd voor een kleine Yoshimi update! Het album is nu echt bijna de wereld ingeholpen (nog maar 14 dagen, 28 november!) en daarom gebeurt er van alles in het algemeen. Er zijn al verschillende recensies van Sowieso door mensen geschreven, met daarin allerlei op- en aanmerkingen over het album. Het kan echter nooit kwaad om eerst een eigen mening te vormen alvorens die van anderen op hun intrinsieke waarde te beoordelen. Daarom is het zo fijn dat dat nu al mogelijk is, want het album staat vanaf vandaag op de luisterpaal van 3voor12! Klik op het plaatje van mij op de ‘Hello Kitty’ tentoonstelling hieronder om het allemaal te beluisteren!
 
Ik vind het wel een beetje eng om u nu zo alles in een keer te laten horen, hopelijk vallen de liedjes een beetje goed… Als u er het een of ander over denkt en u denkt dat ik dat moet weten… Of stel dat u, uw naaste familie of uw huisdier enig plezier aan de muziek beleeft… Dan lijkt het me leuk om dat te horen!
 

Verder wou ik u graag nog lastig vallen en op de hoogte brengen van het aankomende KIKVORS evenement bij de Ciccionina te Delft, dit wordt namelijk tegelijk ook mijn pre-releaseparty en nogal legendarisch! Ik citeer uit de officiële annalen van de kikvors-site:

Het nieuwe Rotterdamse muziekplatform KIKVORS presenteert op vrijdag, 25 november 2011 haar eerste albumpresentatie op het podium van de Ciccionina te Delft. In samenwerking met dit etablissement organiseert zij tussen 21.30 en 05.00 een welklinkende concert- en dansavond met interessante artiesten van eigen bodem. Deze tweede editie van KIKVORS staat in het kader van de pre-releaseparty van Yoshimi die voor het eerst het nieuwe album ‘Sowieso’ integraal zal spelen. Verder is er sprake van een denderend voorprogramma, uitgevoerd door de fenomenale Rickey de Sire in uit Rotterdam en niemand minder dan de altijd eclectische Spoelstra. De avond wordt bovendien verrijkt tot in de late uurtjes met de muzikale draaipartijen van verschillende DJ’s, waaronder DJ-duo Goed Volk (bekend van Roy Santiago), DJ David Fagan (bekend van Rats on Rafts) en Pie, de DJ (bekend van het Brienenoordeiland). Wilt u zien wat KIKVORS deze keer allemaal te bieden heeft? Kom dan langs en beleef het!

Klinkt best goed toch? Ricky de Sire speelt zelfs met een superband is mij verteld. En die DJ´s tot 05.00 ‘s ochtends. Hm… Ik ben ook dol op de poster! Wees geen ei en kom erbij!

Oja, voor ik het vergeet… Had ik al luid en duidelijk gezegd dat er een remix- en cover cassette van het album aankomt met onder andere bijdrages van Spoelstra, Toxic Chicken, Ricky de Sire, Arpatle, Transfolmer, Evince en Analogue Dear? Want dit is namelijk het geval en de resultaten zijn tot dusver redelijk prachtig, al zeg ik het zelf! Als alles volgens plan verloopt wordt de officiële albumpresentatie bij WORM op 12 januari 2012 tegelijkertijd die van de cassette. Hoera! :)

Er staat gewoon zoveel te gebeuren… Mis het niet!

Niek, maandag 14 november 2011