Hallo daar,

Mijn excuses voor nu alweer een kleine Yoshimi update! Ik ben er niet op uit om u voortaan om de dag lastig te vallen met de meest triviale nieuwsfeiten, maar zo richting de release van een tweede album gebeuren er nu eenmaal een hele hoop fijne zaken. Het zou zonde zijn als u die zou moeten missen, want zoals het oude gezegde luidt: het zijn de kleine dingen die het doen! Het is mij bijvoorbeeld een eer om u de nieuwe Yoshimi video te introduceren:

Yoshimi – Confetti

Het leek mij wel een charmant idee om te documenteren hoe een typisch dagje in mijn studio te IJsselmonde er ongeveer uit ziet. En welk liedje kan dat nou beter illustreren dan Confetti? Ruud, Kees en Arie helpen me baldadig bij alle ongein. Het geheel is tamelijk adembenemend op zijn eigen verhelderende manier. Betsie, de geliefde Welsh Corgi, doet ook 6 frames mee!

Ook zijn mijn eerder genoemde broer Ruud en ik gisteren langs geweest bij Centrum Radio om enkele liedjes in Leen Steen zijn radioprogramma ‘Ongehoord’ te laten horen en/of becommentariëren. U kunt alles naluisteren door

      1. hier
te klikken. Of misschien vindt u het wel leuk om even op Leen’s blog te kijken. Er komen liedjes langs van Inki Pinguini, The Incredible String Band, The Unicorns, Os Mutantes, The Olivia Tremor Control, Transfolmer, !!!, Mike Watt, Boudewijn de Groot, Unknown Mortal Orchestra, The Human Beinz, Butthole Surfers, De Kift, Ricky de Sire, Bill Drummond, K.L.F. en natuurlijk Yoshimi. Niet te versmaden!

 

                  

Verder zullen er deze week twee nogal leuke optredens plaatsvinden, klik op de posters hierboven om er meer over te weten te komen of kaartjes te bestellen. Een leuk extra nieuwtje wat ik alvast kan verklappen is dat Ricky de Sire tijdens KIKVORS 1.0 aanstaande vrijdag met een wel hele bijzondere band zal spelen. Mark Lotterman (bekend van Mark Lotterman) gaat hem op gitaar begeleiden en ik voorzie het geheel van wat drumwerk! Dat is toch wel een soort superband, al zeg ik het zelf!

Oef, er moet nog wel een hoop gebeuren deze week.
Over een paar dagen is het album al uit.
Ik ga er maar gauw achteraan. Tot snel,

Niek, maandag 21 november 2011