‘Jawel mensen, het is zover! Sowieso! Hier! Nu! Overal en nergens!
Wie had dat gedacht? U? Nou, ik niet… Maar goed… Het zou zomaar kunnen!’ 

Dat zijn de laatste woorden van het eerste liedje van het nieuwe Yoshimi album ‘Sowieso’. En er is iets bijzonders met dit album aan de hand… Het is namelijk vanaf vandaag HELEMAAL uit! Daardoor valt het nu naast de luisterpaal ook te horen op spotify, soundcloud en meer van dat soort fraais. Ook kunt u de liedjes opeens aanschaffen via itunes of amazon, maar het mooiste is uiteraard onze eigen Yoshimi webwinkel. Met een klik op de ‘shop’ hierboven kunt u die bereiken en winkelen naar het een lieve lust is.

Goh, het was wel een hele toer om dit album af te maken… Al dat gedoe in het algemeen… Maar wat verwacht je ook anders van een conceptalbum over verwarring? Ik ben in ieder geval erg blij met het eclectische resultaat. Afgelopen vrijdag was de tweede editie van KIKVORS die ook als pre-releaseparty van het album doorging. Het was zo fijn en spectaculair dat ik alle betrokkenen en aanwezigen hierbij graag nog een keertje zou willen bedanken! Maar natuurlijk ook iedereen die bij het maken van het album heeft meegeholpen, want dat mag ook wel wat vaker worden gezegd! :)

Mocht u trouwens de show bij de Ciccionina hebben gemist en daar nogal spijt van hebben, vergeet dan niet dat wij op 12 januari alles gewoon nog een keertje en nog groter over doen bij WORM te Rotterdam! Daarbij geven we ook de enige echte Remix EP cassette uit met daarop bijdrages van Spoelstra, Toxic Chicken, Ricky de Sire, Arpatle, Transfolmer, Evince en Analogue Dear. Dat wordt spannend!

U hoort snel meer hierover. Doeg,

Niek, maandag 28 november 2011