Een heel erg verschrikkelijk gelukkig nieuwjaar iedereen!

2011 is alweer helemaal passé, wat vliegt de tijd toch snel als je… ehm… Nouja, dat verschilt per persoon! Wat mij betreft was het me wel het jaar weer, tussen alle revoluties, instituties en constituties door heb ik eindelijk Sowieso kunnen uitgeven en daar nog wat positieve woorden over mogen ontvangen ook. Verder hebben we een paar bijzonder leuke shows aan de hand van het album mogen spelen, van Deventer tot aan het Brienenoordeiland.

Als kers op de taart organiseren we via KIKVORS nog een officiële albumpresentatie bij WORM te Rotterdam op donderdag, 12 januari! Ojee, dat is gewoonweg volgende week donderdag al! Snel maar eens de spreekwoordelijke ukuleles uit het vet halen. Maar alle gekheid op een stokje, het wordt echt een hele fijne avond. Mijn muzikale makkers in voor en tegenspoed Spoelstra, Alex van Holstein en Ricky DeSire zullen allemaal een verpletterend voorprogramma spelen. Dat betekent puur rekenkundig gezien dus 4 tamelijk fantastische muzikale acts op 1 enkele avond, en dat voor maar 6 euro. Een uniek, oftewel eenmalig, evenement, danwel festival, voor bijna het hele gezin! Grote woorden, maar ik zeg ze ook zelf en ik heb er zin in! Hieronder ziet u de poster, hij lijkt een beetje op die van de Ciccionina, maar deze is geel. U merkt het aan mijn tamelijk agressieve marketingtechniek. U mag 12 januari gewoon NIET missen. :p

 

KIKVORS 1.2 - De Yoshimi Sowieso Album Presentatie

Maar het is niet alleen maar een albumpresentatie die aan de horizon verschijnt. Het is me ook een eer de eerder aangekondige Sowieso appendix EP cassette ‘Ik en jij, allebei’ officieel te presenteren met artwork. Alstublieft:

 

Yoshimi en zijn vrienden – Ik en jij, allebei

01. Altijd de laatste (Transfolmer Remix)
02. Zoete Flarden (Analogue Dear Remix)
03. Het geluid van een kunstenaar! (Nieuw lied met Tijmen Riedé en Alex van Holstein)
04. Hakketak (Spoelstra’s harrewar oplawaai )
05. Van alles en niets (Ricky DeSire en Arpatle Cover)
06. Messed Up (Toxic Chicken Lobit Retro Fix)
07. Vakantie (PC Crash versie)

 

Er gaan geruchten rond dat dit niet de uiteindelijke tracklist gaat worden en er nog een ander nummer op de EP zal komen te staan, namelijk een samenwerking met David Fagan van Rats on Rafts. Of dit waar is, kan ik nog niet bevestigen! Wat wel duidelijk is, is dat de muziek gelimiteerd op cassette zal worden uitgegeven op zaterdag, 18 februari tijdens een speciale remix-show bij Roodkapje te Rotterdam. De maandag erop, 20 februari, zal de EP gratis voor iedereen te downloaden zijn via de site. Dit omdat ik denk dat we hier te maken hebben met een geweldige verzameling liedjes die iedereen moet horen natuurlijk. Ik ben erg benieuwd naar wat u van het eindproduct gaat vinden! Voorlopig kunt u alvast genieten van de volgende twee voorproefjes:

Meer volgt! Spannende tijden dus… En een goed begin van 2012. Ik ben erg benieuwd! U ook? Dat was retorisch! :p

Tot snel,

Niek, woensdag 4 januari 2012.