Goedendag,

Welkom terug op de Yoshimi site! We zijn inmiddels een stukje verder in 2012 beland en het een en ander heeft alweer plaatsgevonden. Dagen kunnen vervliegen, maar dat komt alleen maar doordat we rondtollen door de ruimte. Ik heb het allemaal gezien bij het planetarium van Eise Eisinga in Franeker tijdens mijn Friese roadtrip twee weken terug. Mooie tijden! Naast die roadtrip is ook mijn albumpresentatie weer voorbij. Het was erg plezierig. 3voor12 schreef er een stukje over en zoals u ziet zijn er ook wat fraaie plaatjes van bewaard gebleven:

Maar wie leest er nu een nieuwspagina voor een samenvatting van het gebeurde? Laten we naar de toekomst kijken! Want 18 februari is er alweer een nieuw KIKVORS evenement rondom de release van Ik en jij, allebei, de nieuwe EP van Yoshimi en zijn vrienden. Op het podium van Roodkapje zal er tussen 22.00 en 02.00 van alles gebeuren met artiesten als Bertin, RaaskalBOMfukkerZ, Dion & the Magic Chords, Ricky DeSire, Tijmen Riedé en natuurlijk Yoshimi zelf. We gaan een speciale remixshow spelen in samenwerking met Tijmen en Ricky om de release van de cassette te vieren. Twee dagen later zal de muziek tevens gratis te downloaden zijn via deze site.

Na alle heisa bij Roodkapje zullen we de 23ste op de radio te horen zijn bij Live uit Lloyd met de hele band. Liefhebbers van onze liveshows mogen dat toch niet missen! Anders zijn we ook nog te zien bij the Little Cave op 17 maart en in het voorprogramma van Eins Zwei Orchestra op 30 maart bij Db’s. Ojee!

Hopelijk bent u er zaterdag bij, want het wordt nog nogal een feestje. En anders vertel ik u er maandag alles over wanneer ik de EP online zet. :)

Tot gauw,

Niek, dinsdag 14 februari