Goedendag allemaal,

De afgelopen paar jaar heb ik mij geworpen op een muzikale studie van vaagheid en verwarring in al zijn facetten. Dit resulteerde uiteraard in het inmiddels alom bekende album ‘Sowieso’ en de daarbij horende Appendix EP ‘Ik en jij, allebei’. Met enige trots kan ik verkondigen dat ik inmiddels weer een nieuwe manische obsessie heb gevonden! Mijn volgende muzikale project zal niets minder zijn dan een vrolijke meditatie op vergankelijkheid, het algehele verval der dingen, het einde van alles van waarde (wat dan dan ook is) en al het waardeloze, de relativiteit van dit alles en uiteraard alle verscheidene vormen van wanhoop en ellende die dit met zich meebrengt.

Omdat niets het woord ‘vergankelijkheid’ zo goed onderstreept als het in herrinnering roepen van het verslijten der jaren, leek het me wel zo consistent EN plezierig om op vrijdag, 13 april het vijfjarig bestaan van Yoshimi! te vieren!

Jawel, het is alweer 5 jaar geleden dat mijn broer, Ruud en ik als jonge honden een guerilla optreden gaven bij de Boekenbuuv in Rotterdam. Hier is een video:

Sinds die tijd is er veel gebeurd, daar zullen we in de volgende nieuwsflits ruimschoots bij stilstaan. Ook zal er een muzikaal presentje op de site te vinden zijn, want wie jarig is trakteert! Tot die tijd kunt u in de (wellicht spreekwoordelijke) agenda krabbelen dat er dus op vrijdag, 13 april, 2012 een spetterend feestje zal plaatsvinden boven Dong’s Snackbar op de Havenstraat 131a te Delfshaven te Rotterdam. Dit is mijn huidige woonadres en het wordt dan ook een huis- tuin- en keukenfeest, zonder optredens en andersoortige fratsen. Een verjaardagsfeest, maar dan voor een band! Goede muziek, smikkelbarende hapjes, dorstlessende drankjes en eleverende gesprekken! Ik heb er zin in! U ook? Want u bent uitgenodigd!

Hopelijk tot dan! ;)

Doeg,

Niek, dinsdag 20 maart 2012.