Dag iedereen,

De zomer verdwijnt langzaam uit zicht in de mentale achteruitkijkspiegel. Daarom nu een snelle bijpraat over wat er de komende maand te gebeuren staat in de vorm van een handige mini-agenda!

  • Zaterdag, 25 augustus 2012 – Op deze dag speelt Yoshimi! wederom ‘s middags een kleine show tijdens het legendarische tweejaarlijkse Festival Verbunt in de buurt van Bergen op Zoom. We betreden rond 15.45 het grote podium en ik ben van plan flink wat chocomels op het festival te nuttigen. U toch ook?
  • Zaterdag, 1 september 2012 – Een week later spelen we tijdens Ruimte in Rotterdam – Voor muziek & de kunsten op jazz-podium BIRD rond 14.05. Ik hou van jazz, strakke planningen en de ruimte, dus een goede zaak lijkt me!
  • Zondag, 16 september 2012 – Op deze dag komt de single ‘De jongens van het buurtbeheer’ van Gul Night Out uit tijdens het concert op het Incubate festival. Deze zal gedrukt zijn op roze vinyl en heeft een soort spoken word performance van Harold Schellinx op de andere kant staan. Slechts 100 van deze ‘collector’s items’ zijn er door Smikkelbaard geproduceerd, dus wees er snel bij als je niet zonder kan.
  • Vrijdag, 21 september 2012 – Een derde Yoshimi! show staat gepland bij het LVC in Leiden tijdens het Triplex Festival. Dit wordt vermoedelijk een eenmans-aangelegenheid met veel toeters en bellen… Spannend!

Al met al is er genoeg te doen en te zien de komende maand. :)

Toedeloe,

Niek, vrijdag 24 augustus 2012