Dag trouwe lezers,

Hoe ‘staat’ het leven? Ik vermaak me prima met al mijn hersenspinsels. Pak de agenda’s er maar weer bij, want er staat weer een hoop te gebeuren!

  • Woensdag, 12 december 2012 – Om 12:12 zal de Yoshimi! HTML Remix Experience op het web worden gezet. Zeker de moeite waard. Meer hierover valt onder de datasectie te lezen.
  • Woensdag, 19 december 2012 – Het jaar is bijna ten einde en iedereen zal tegen deze tijd wel druk bezig zijn met kerstinkopen. Toch komt er nog een soloshow van Yoshimi! in De Machinist te Rotterdam. Vanaf 21.00 zal ik u vermaken met liedjes en kwinkslagen!

Met gepaste trots wil ik u hierbij informeren dat op 12 december 2012, om 12:12 de real-time ‘Yoshimi HTML Remix Eperience’ onderdeel van het wereldwijde web zal worden gemaakt. Heeft u altijd al eens een spontaan gegenereerde Yoshimi remix willen zien, maken of horen? Dan wordt dit u kans! Verschillende hits van ‘Sowieso’ en ‘Milkshakes at the pizzeria’, zoals ‘Broken Backs And Bad Balloons’ en ‘Een her te ver’, worden uitgerust met deze web-applicatie en zullen de liedjes presenteren zoals u ze nog nooit gehoord heeft. Een innovatie op remix en HTML gebied, dus dat wordt wat. :p

Tot de volgende keer,

Niek, vrijdag 9 november 2012 

PS: De Show-pagina op de site is nu ook aangepast zodat alle optredens die al geweest zijn terug vallen te vinden. Best interessant voor de archivisten onder ons! Alleen nog verre van compleet.