Goedendag,

Ik weet dat het nog maar een goede week geleden is dat ik u voor het laatst heb gesproken via mijn mailbrieven en nieuwsflitsen. Er zijn echter twee kleine punten van enig belang waarvan het geen kwaad kan die zo snel mogelijk met u te bespreken.

Het geval wil namelijk dat ik op het moment bezig ben om een amateur orkest van 35 leden op te zetten dat zich toespitst op avant-garde composities uit de twintigste eeuw. Deze zal ‘The Tip Top Orchestra’ gaan heten en als eerste Terry Riley’s “In C’ opvoeren. Hiervoor ben ik nog op zoek naar enkele muzikanten die het leuk zouden vinden hierbij mee te spelen. Daarvoor is geen diepgravende instrumentale techniek of een buitensporige hoeveelheid vrije tijd vereist. Klinkt dat aantrekkelijk? Lees dan snel verder op de sites van WORM en de Popunie. Een Engelstalige versie van de tekst valt bovendien hier te vinden. Komt vast van pas bij het doorlinken en doorvertellen!

Daarnaast heeft Yoshimi! sinds deze week ook een compacte Bandcamp pagina. Momenteel vallen daarop de laatste twee albums en de remix EP te vinden, maar in de toekomst zal dit worden uitgebreid met een nieuwe verzamelaar van rariteiten en obscuriteiten. Deze release zal bovendien weer op cassette worden uitgegeven en staat gepland op maandag, 18 februari 2013. Verwacht stiekem gewoon een heel nieuw mini-album!

Dit was hem voor nu. Tot 12 december,

Niek, zondag 18 november 2012