Dag lieve lezeraars,

Het doet me deugd (Ja, het is een waar genoegen) om u nu (op dit moment, terwijl u dit zo aan het lezen bent) iets nieuws te presenteren. ‘Wat dan?’ zou ik zelf zeggen als ik het niet al wist. ‘Nou’ luidt het antwoord ‘Het eerste voorproefje op ‘Bottelaars en beesten’: ‘Walk Of Life’, bekend van onze vrienden ‘Dire Straits’. Wees er snel bij, want de copyright politie haalt het waarschijnlijk spoedig weer uit de lucht.

 

 

Wanneer u een beetje bijgekomen bent van al dit fraais heb ik meer goed nieuws voor u. Zoals ik de vorige keer al meldde komt het album uit in april. ‘Wanneer dan precies?’ Nou… Op 1 april en dat is geen grapje! Ha, de enige reden dat het album die dag uitkomt, is zodat ik dat kan zeggen. Maar het album komt inderdaad op 1 april uit via het spiksplinternieuwe Rotterdamse label YCR, dat u via deze link kan vinden. Zij zullen mij helpen om het album op uw deurmat te laten verschijnen. Kunt u niet tot in april uw enthousiasme bedwingen? Dan heb ik nog een positieve mededeling! Zoals u hier ziet bestaat er reeds een bandcamp pagina voor ‘Bottelaars en beesten’ met daarop de mogelijkheid tot een pre-order. Wanneer u nu tot een aankoop over gaat (digitaal of CD, wat uw voorkeur geniet) krijgt u niet alleen het hierboven geplaatste ‘Walk Of Life’ nummer direct op uw computer, maar u krijgt bovendien… EEN VERRASSING! Overigens kunt u ook gewoon via de Yoshimi! webwinkel bestellen (liever zelfs).

Nou, als dat niet overtuigend is… Ik zou gewoon die pre-order wagen, vooral van de cd. Het album wordt in een gelimiteerde oplage van 101 stuks uitgegeven en het schijnt dat ieder exemplaar een unieke, doch luxueuze verpakking gaat krijgen. Er wordt zelfs gefluisterd dat iedere cd speciaal op de smaak van de eigenaar wordt aangepast. Ik ben benieuwd of dat waar is, hoewel ik er zelf over ga! Meer informatie over ‘Bottelaars en beesten’, optredens en zijprojecten volgen bijzonder spoedig.

Tot dan,

Niek, woensdag 23 januari 2013.