Hey,

Ik besefte mij plotseling dat er een tweetal leuke dingen staan te gebeuren die u alvast in de agenda kan zetten! Het gaat daarbij lang niet alleen om Yoshimi! zaken… Allereerst:

 

#1. KIKVORS 3.0: In The Key Of Casio

Vol trots presenteert het Rotterdamse muziekplatform KIKVORS in samenwerking met WORM Parallel University (WPU) niets meer en niets minder dan KIKVORS 3.0: In The Key Of Casio; een doldwaze themadag en concertavond rondom ieders favoriete muzikale kinderspeelgoed: het casio-keyboard. Dit geweldige gebeuren zal zaterdag, 16 februari om 16.00 in de middag aanvangen met een casio-workshop van casio-specialist Bertin. In deze workshop zal een introductie worden geboden aan de lo-fi casio muziek en gewerkt worden aan een heuse casio-compositie. Het resultaat zal later die dag de opening van de concertavond betekenen. Bertin zelf zal hier ook een spetterend optreden verzorgen. Verder leuken Dion & The Magic Chords de avond op met een speciaal voor de gelegenheid in elkaar gedraaide casio-set. Rond 23.00 volgt ‘Pinda-casio – de curieuze casio-catastrofe’, een vrolijke mengelmoes van performance, jam-sessie, film en sociale interventie. Constante factor van het evenement is Dj-duo Jan Solo + Frau Holle, die elektronische lo-fi muziek zal draaien tot in de late uurtjes. Een genot voor iedereen die 8 bit meer dan genoeg vindt!

 

#2. Releasepartij – Bottelaars en Beesten

Jawel, jawel, we vieren op 30 maart onze releaseparty gewoon in Club Vibes te Rotterdam. Net zo makkelijk! De deur gaat open om 20.30 en we hebben de eer om DONNé ET DESIRéE als voorprogramma te mogen verwelkomen. Wij zijn om 22.00 aan de beurt. Verder staat er op de poster: ‘Anti Social Soundsystem Spins The Records’. Het wordt een FEEST waar ze het later misschien nog weleens over zullen hebben bij een met vinyl aangestoken haardvuur!

Ik heb er zin in. U toch ook?

Tot snel,

Niek, woensdag, 13 februari 2013.