Dag allemaal,

Bottelaars en beesten is nu alweer een tijdje uit en er zijn veel lieve en bergrijpende woorden over mijn kleine verzamelaar geschreven. Ik wil alle recensenten daar nogmaals voor bedanken…

Met dit filmpje van het WORM jaarverslag dat ik op orgelmuziek had gezet:

Mijn amateur avant-garde orkestproject The Tip Top Orchestra had afgelopen maand ook zijn of haar debuut en de film die daaruit is voortgekomen gaat op 7 juni in première tijdens de LIsFE (Leiden International Short Film Experience) samen met mijn nieuwe korte film ‘Damien Hirst – Marooned On A Desert Island’.

De maand mei wordt op Yoshimi! gebied wat rustiger. Er staan twee optredens in de planning:

  • Zondag, 12 mei 2013 – Op deze schone dag spelen we in De Unie (te vinden in Rotterdam) tijdens een 3voor12 clubavond. Daar valt hier meer over te lezen. De deuren gaan open om 20.30!
  • Zaterdag, 18 mei 2013 – Iets minder dan een week later spelen we in Leiden bij het Scheltema in het kader van LIsFE. Dat zal ongetwijfeld in de avond plaats vinden, maar vraag me maar niet hoe laat precies.

Ook komt er een split-single aan op vinyl met een Rotterdamse notabele. Mijn liedje heet ‘Collie’ en meer verklap ik nog niet.

Tot de volgende keer!

Niek