Dag allemaal,

Alles goed bij jullie, of althans het belangrijke?

Vandaag zou ik jullie graag kennis willen laten maken met mijn nieuwe single, ‘Collie’:

Collie WOW

A. Niek Hilkmann – Collie
A. St. Polaroid – Matthew Web

‘Collie’ is een liedje dat ik heb gemaakt voor mijn oude hond, Trixie. Het komt uit op een vinyl split singletje, waarvan de andere kant door niemand minder dan St. Polaroid wordt gevuld. Hij heeft een liedje gemaakt over de eerste kanaalzwemmer, Matthew Web. Alles komt uit bij het label YCR in een oplage van 200 stuks, de releasedatum staat gepland voor 1 december (net op tijd voor de feestdagen!) We hebben allebei een video voor ons liedje opgenomen. Hier is de mijne:

En dit is de zijne:

Misschien valt het een beetje op dat de single uitkomt onder mijn eigen naam, Niek Hilkmann. Dat komt omdat het tijd is voor iets geks en iets nieuws, iets wat nog niet eerder gedaan is, door mij althans. Ik ga in het voorjaar in mijn eentje de planken op met een nieuwe show waarbij ik wat meer vertel over wat ik zoal doe en denk en daarbij af en toe een dansje waag. Klinkt dat angstaanjagend? Ach, zo eng is het allemaal echt niet hoor. Je hoort gauw waar je me aan de slag kan zien, tijdens het feestje voor de single. Dat wordt mijn enige show dit jaar, dus mis die niet! :)

Doeg,

Niek, donderdag 24 oktober