U vraagt zich misschien af, of misschien ook niet, speelt Yoshimi weleens live?  Zeker na zo’n verwarrende infopagina kan deze vraag nog weleens de hersenpan binnensluipen, maar ik, of beter gezegd, wij, doen dat inderdaad! Live is Yoshimi vaak een echte band met steeds nieuwe wisselende en vaste leden! Daarnaast speel ik ook veel solo-optredens met toetsen, toeters en bellen. We hebben inmiddels zelfs al tijdens aardig wat gelegenheden gespeeld, zoals Into The Great Wide Open, Metropolis, het Rotterdams Oogstfestival, De Popronde, Urban Explorers, Club 3voor12 en Utrecht Boft! We zijn er nog nergens uitgegooid! :)

Zie hier de volgende shows:

[gigpress_shows scope=upcoming]

We zijn uiteraard altijd op zoek naar leuke optredens, dus als het u wat lijkt om ons op uw podium of festival te zien spelen; schroom dan niet om ons dat te vragen! U kunt ons bereiken via mail (info@yoshiminotaband.com) of via de telefoon (0031 (0)6 33688534).

Als u naar een Yoshimi optreden gaat, krijgt u een nogal energieke performance voorgeschoteld met een hoop instrumenten, diversiteit en andere verrassende wendingen. Daarbij zal ik (Niek) er natuurlijk altijd bij zijn. Verder kan u rekenen op mijn broer Ruud als manusje van alles, Dennis de getatoeëerde drummer, Arie ‘Arie van Vliet’ van Vliet op viool en bas en van tijd tot tijd mijn opa, Louis. Ondanks dat alles zijn we toch in staat om in de meest onwaarschijnlijke omstandigheden te presteren! Samen met mijn broer Ruud speel ik ook logistiek minder veeleisende optredens voor de kleine huiskamer. We hebben (nog steeds) geen klachten gehad.

Dus ik zou zeggen, komt dat zien! ;)

Tot en met vandaag hebben we (onder meer) hier gespeeld:
[gigpress_shows scope=past]